online marketing

De beste arbeidsplek van Nederland, vinden wij!

Wij zijn altijd op zoek naar de beste medewerkers – Ben jij dat?

Bij RiverOnline gaan we voor de beste werknemers. Wij nemen nooit genoegen met mindere kwaliteit en verwachten dat ook van jou niet. Bij ons krijg je de beste werkplek van Nederland. Wij zijn een team dat steeds werkt aan het hebben van de beste arbeidsplek en aan de beste oplossingen voor onze klanten.

”Alleen door de beste vakmensen in huis te hebben kunnen wij klanten de beste resultaten bieden”

Bij RiverOnline hechten we grote waarde aan het hebben van de beste werknemers waardoor klanten altijd een competent iemand te spreken krijgen. Daarom moet je bij voorkeur vijf jaar ervaring hebben om een deel van ons team te worden, of op een andere manier resultaten hebben geboekt bij het bedrijf waar je werkzaam bent.

Je kunt er zeker van zijn dat je iedere dag bijleert als je deel uitmaakt van ons team. Ook als je jezelf ziet als een topper binnen je werkveld kunnen wij je nog steeds nieuwe dingen leren. Wij hebben veel competenties in huis en gaan regelmatig naar seminars om onszelf te verbeteren op momenten dat wij niet zelf bezig zijn om webmasters etc. bij te spijkeren.

Wij zoeken op dit moment:

Momenteel geen beschikbare vacatures

Wij zoeken binnenkort:

- Google AdWords Specialist
ervaring met het opzetten van campagnes en reeds lopende optimalisaties van Adwords-accounts.

- SEO Specialist
ervaring met linkbuilding en on-page optimalisatie.

- Ekspert i Facebook annoncering
Je krijgt je eigen klanten voor wie je campagnes opzet en de juiste doelgroepen bereikt.

Stuur je C.V. en sollicitatie naar Anne Egsgaard Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., chef HR & Klanten.

De beste online werkplek van Nederland

Wij weten dat competente mensen niet voor het oprapen liggen. Daarom behandelen wij ons personeel als goud. Wij doen alles voor jou als medewerker omdat jij degene bent die ons bedrijf vertegenwoordigt. Wij weten dat iedereen verschillend is en daarom anders benaderd moet worden. Wij vinden dat positief omdat het een gevarieerde arbeidsplek biedt met ruimte voor elkaar.

Werkt je als ZZP’er en wil je graag deel uit maken van een team? Dat is ook mogelijk. Wij vinden graag een oplossing waarbij je blijft werken voor je eigen klanten terwijl je ook deel uitmaakt van ons team.

Een werkdag bij RiverOnline is gevuld met kennisdeling, lol maken en serieuze zaken. Wij nemen graag iedere dag de tijd voor een grappig filmpje of iets anders dat zorgt voor een lach op ons gezicht. Ons bedrijf heeft een open kantoortuin waarin we allemaal bij elkaar zitten. Dat maakt de onderlinge communicatie gemakkelijk en de kennisdeling eenvoudig.

Onze organisatie is plat. Iedereen beslist mee en iedereen draagt een deel van de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse bedrijvigheid. Wij vinden het belangrijk dat iedereen weet wat er gaande is en dat iedereen kan meebeslissen. Wij geloven dat een gevarieerde basis voor besluitvorming leidt tot de beste resultaten.

Balans werk-privé vinden wij belangrijk

Het is belangrijk dat er tijd is voor familie en vrije tijd. Bij ons is een werk-privébalans erg belangrijk. Tegelijkertijd kunnen wij het niet laten om ’s avonds aan de pc nog even de nurd uit te hangen als de kinderen of kat slapen. Er is altijd een blog of certificering die lonkt. Ben je zelf een echte nurd? Dan pas je beslist in ons team.

Wij maken ieder jaar twee grotere uitstapjes. Vaak in de winter een lang weekeinde om te skieën en bijv. een weekend kanoën in de zomer. Ongeveer een keer per maand doen we iets sociaals, bijv. uit eten gaan, waarbij het vaak laat wordt voordat we thuis zijn. We vinden het heerlijk om te socializen en hebben een sterke band waar je snel deelgenoot van zult zijn.

Wil je een deel van ons team zijn?

Je bent van harte welkom om ons te bellen als je vragen hebt. Bel +45 80 600 400 en vraag naar Anne Egsgaard.
Als je liever een spontane reactie wilt kun je ook aan degene die de telefoon opneemt vragen hoe het is om deel uit te maken van het team.

Je kunt je vragen ook mailen of meteen je sollicitatie sturen naar HR Chef, Anne Egsgaard: hDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bedrijfsuitjes zijn belangrijk voor het hele team

Ieder jaar hebben we twee grotere uitstapjes waarbij we een lang weekeinde gezellig op stap gaan. We werken dan niet en leren elkaar echt goed kennen waardoor samenwerken makkelijker en beter wordt als we op het werk zijn. We hechten daar bij RiverOnline enorm veel waarde aan. Hieronder kun je een aantal video’s bekijken die tijdens onze bedrijfsuitjes gemaakt zijn.

 

Schladming 2017

Google og Facebook - Dublin november 2017

Schladming 2017

Mallorca 2016

 

VOLG ONS OP FACEBOOK

HIER BEVINDEN WIJ ONS

NL | Amsterdam DE | Hamburg | DK | Kolding | Aalborg | Kopenhagen

                    

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR DK36489987