online marketing

Adintelio - Smart Bidding Software

Met Adintelio - Smart Bidding Software loopt u gegarandeerd altijd voor op uw concurrenten. Bij RiverOnline hebben wij onze eigen robot ontwikkeld t.b.v. programmatic advertising. Die robot kan hele grote campagnes voor grote bedrijven aan. Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan ons programmatic ad system, dat deels werkt zoals Al Robot. Professionele Google Ads-specialisten bewaken het systeem.


De meest revolutionaire robot die er op de markt is


We zijn creatief geweest en hebben met Google Ads APlet nieuwe mogelijkheden gevonden. Dat geeft onze robot een voorsprong op concurrerende exemplaren op de markt. We noemen onze robot zelfs revolutionair omdat deze diverse functies combineert die niet eerder zijn gerealiseerd. De Google robot is ontwikkeld door een team van programmeurs en een Google Ads-team, onder leiding van eerdere Google-werknemers die veel inzicht hebben in de werking van Google Ads. Het heeft ons een flexibele robot opgeleverd die kan worden toegepast voor specifieke opdrachten.

U krijgt met Adintelio:

Winstoptimalisatie d.m.v. Analytics e-marktanalyse

Conversieoptimalisatie d.m.v. Analytics doel setup

Weeroptimalisatie gebaseerd op weersomstandigheden in alle steden

Klikprijsjusteering of conversieverhoudingen

Klikprijsjusteeringen vanuit de advertentiepositie

Klikprijsjusteeringen n.a.v. CTR op advertenties

Optimalisatie van advertenties via splittesting

Profijtoptimalisatie vanuit assisterende conversies

Ons team houdt alles in de gaten

Het belangrijkste van alles is dat onze Programmatic ads Robot u een stijgende omzet bezorgt. Alle veranderingen worden nauwlettend in de gaten gehouden door ons Smart Bidding Software Team. Zo weet dat al uw campagnes altijd door mensen worden bewaakt. Onze robot zorgt voor een continue groei. Die groei stopt niet na drie maanden, zoals bij de meeste robots in de markt. Onze case studies laten een continue groei zien totdat het maximale potentieel is bereikt.

De robot rekent niet af via Google Ads spend. D.w.z. dat wij geen berekening maken op basis van wat u gebruikt via spend. We beschikken over diverse berekeningsmodellen en gaan op zoek naar de berekening die het beste bij uw bedrijf past. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over programmatic advertising.

Wij optimaliseren ook op basis van weerdata

Weerdata worden op Google Ads over het hoofd gezien. Met hulp van weerstations hebben wij het mogelijk gemaakt om klikprijzen, advertenties etc.te optimaliseren op basis van regen, sneeuw of zonneschijn in een bepaald werelddeel. Alle webshops die wij hebben onderzocht vertonen schommelingen op basis van het weer. Het maakt niet uit of u meubels, reizen of ruitenwissers verkoopt: klanten reageren in alle branches verschillend op het weer.


Programmatic ads

U kunt altijd een analyse van uw webshop laten uitvoeren t.o.v. weerdata. Het is gratis om een weerdata-analyse van uw Google Ads account te ontvangen.

Uniek afgestemd op uw bedrijf

De meeste robotten op de markt bestaan uit een kern die werkt op basis van een dataset en een algoritme, wat betekent dat deze altijd volgens dezelfde regels werkt. Ons systeem is zo opgebouwd dat het kan worden toegepast op de individuele klantbehoefte. We kunnen de robot zo instellen dat deze is afgestemd op uw punt van focus. Die focus wordt optimaal bewaakt om de waarde van uw bedrijf te verhogen.

U moet minimaal 25 conversies per maand hebben.

Heeft u minder dan 25 conversies dan werkt het systeem niet optimaal, maar wij geven niet zo snel op. Wij koppelen u bij minder dan 25 conversies aan het manuele Google Ads Team bij RiverOnline. Dat team zorgt ervoor dat uw campagnes 25-50 conversies bereiken voordat uw account wordt overgedragen aan ons Smart Bidding Software Team.

Casus van een webshop-klant

BEZOEK:

programmatic adwords

CONVERSIEFREQUENTIE:

Programmatic Advertising
OMZET:

CTR

 

De robot heeft 13.7 miljoen kronen omgezet. In die periode is gemiddeld 14% besteed aan klikprijzen. Spend had aanvankelijk een hoogte van 23%, maar is nu gezakt naar 8%.
Dat betekent dat van de omzet die de webshop genereert via Google Ads, er 8% voor klikprijzen aan Google wordt betaald. Voor ons is dat geen ongebruikelijke casus. Wij hebben dat herhaalde keren bij meerdere klanten meegemaakt. Het vereist wel dat klanten klaar zijn voor het ophogen van hun Google-budgetten zodra de omzet toeneemt.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wij willen u graag een aanbod doen voor Smart Bidding Software of een analyse van uw Gogole account uitvoeren. Vul het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

360°Analyse

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Invalid input
 4. Ontvang een SEO analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Ontvang een Adwords analyse
  Ugyldig indtastning
 6. Ontvang een Facebook analyse
  Ugyldig indtastning
 7. (*)
  Invalid Input

Vrijblijvend

checker  Een aanbod is 100% vrijblijvend

checker  Wij nemen uw website door

checker  Wij analyseren het potentieel

checker  Wij nemen een doelanalyse op in het aanbod

checker  Wij sturen het aanbod per mail

VOLG ONS OP FACEBOOK

HIER BEVINDEN WIJ ONS

NL | Amsterdam DE | Hamburg | DK | Kolding | Aalborg | Kopenhagen

                    

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR DK36489987