online marketing

Goede content creëert meer klanten

Veel mensen zeggen dat content marketing nieuw is. Dat is niet zo. Content marketing bestaat al jaren en is in breed verband gebruikt door bureaus en bedrijven, maar dit marketingtype heeft nu gewoon een eigen naam gekregen. Wat is content marketing? Het kan van alles zijn, maar in eerste instantie is het inhoudelijke marketing. Dat wil zeggen tekst, infografiek etc. Er zijn vele strategieën die u in dat verband kunt gebruiken. U kunt het beste de strategie kiezen die past bij uw bedrijf en datgene wat u uw klanten aanbiedt of verkoopt. Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste strategie kunt u altijd contact met ons opnemen. We hebben de nodige ervaring en expertise als het gaat om raadgeving en uitvoering van content marketing. Onze prijs is goed en u ontvangt de beste service via onze zeer toegewijde medewerkers.

Content-marketingstrategieën & 5 goede tips

1: Het maakt vaak deel uit van onze SEO-strategie, van waaruit we ook Google-waarde uit content marketing halen door betere plaatsingen in Google. Eigenlijk is de waarde veel hoger als u SEO meeneemt in uw contentstrategie. Daarom raden we u dat ook van harte aan! U leest meer over hoe wij werken met teksten en andere inhoud onder linkbuilding.

2: Het gaat altijd om het creëren van inhoud die zo goed is dat u besproken wordt op het net en daarmee ook natuurlijke links krijgt naar uw website. Het belangrijkste is om te schrijven over zaken waar uw klanten en volgers interesse in hebben en ook bereid zijn die content te delen. Als KPN bijv. een blog schrijft over glasvezel breedband op de eigen blogsite, dan wordt deze waarschijnlijk niet veel gedeeld. Maar als KPN bijv. een artikel schrijft over het opzetten van een Wi-fi-netwerk dat veel effect genereert, wordt dat wel interessant gevonden en heeft het potentie om gedeeld te worden. Daarna wordt het artikel op Facebook en andere sociale media gedeeld met hoop op meer.

3: Maar hoop is niet altijd genoeg om gedeeld te worden. U moet zelf de schouders eronder zetten. Als u een goed artikel heeft geschreven kunnen bloggers het artikel verspreiden, wat werkt als een katalysator voor verdere delingen. Met persberichten werkt dat net zo als het gaat om grotere artikelen met een bewezen mediapotentieel.

4: Niet iedereen heeft een blog en dat hoeft ook niet. U kunt namelijk ook omzeilen dat u zelf artikelen moet posten door bloggers en journalisten in de hand te nemen die een verhaal over uw bedrijf schrijven of over één van uw producten.

5: Bij ons krijgt u de beste content-strategie. Wij beschikken over de juiste setup en hebben contact met duizenden bloggers en vele kundige journalisten. Wij kunnen – effectiever dan u – een contentcampagne opzetten die de aandacht en resultaten oplevert die u graag wilt bereiken.

Een complete contentstrategie genereert de hoogste waarde!

Een complete contentstrategie geeft het grootste effect. Zorg voor een goed plan van aanpak, met de juiste content in uw shop, op de site en/of in uw blog. Kom met onderwerpen waar uw klant interesse in heeft en graag wil delen. Blijf in dialoog met uw SEO-medewerkers en haal het grootst mogelijke effect uit uw SEO-werkzaamheden. Zo heeft u langdurig profijt van uw werk, de zogenoemde ”Evergreen-inhoud”. Als mensen delen naar en vanaf uw inhoud, wordt de waarde groter. En hoe meer aandacht en links u bereikt met goede content, hoe beter uw plaatsingen worden in Google.

Link Building

Laat ons u een aanbod doen

Wij beschikken over een heel team dat werkt met content en alles daaromheen. Laat ons u helpen met het opzetten van een goede contentstrategie. Zo haalt u de beste marketing uit uw werk. We meten het effect daarvan over een langere periode. Laat ons u helpen om goed van start te gaan.

360°Analyse

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Invalid input
 4. Ontvang een SEO analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Ontvang een Adwords analyse
  Ugyldig indtastning
 6. Ontvang een Facebook analyse
  Ugyldig indtastning
 7. (*)
  Invalid Input

Vrijblijvend

checker  Een aanbod is 100% vrijblijvend

checker  Wij nemen uw website door

checker  Wij analyseren het potentieel

checker  Wij nemen een doelanalyse op in het aanbod

checker  Wij sturen het aanbod per mail

VOLG ONS OP FACEBOOK

HIER BEVINDEN WIJ ONS

NL | Amsterdam DE | Hamburg | DK | Kolding | Aalborg | Kopenhagen

                    

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR DK36489987