online marketing

Full service online marketing

Wij willen u op alle vlakken de beste ervaring geven. Dat vergt competente mensen op alle terreinen. Onze consulenten zijn gek op hun vakgebied en houden van hun werk.

Wij zijn een stel nurds bij elkaar die houden van de oplevering van resultaten. Anders gezegd: wij hebben passie voor uw bedrijf!

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen doen? Vul dan het formulier in en ontvang van ons een vrijblijvende analyse. 

Wij zijn niet als alle anderen!

Wij hebben namelijk een missie met ons bestaan. We willen een revolutie op gang brengen binnen online marketing en zijn daar al volop mee bezig. Wij doen dat met zelfontwikkelde slimme instrumenten. Dat betekent dat u meer waar voor uw geld krijgt: meer service, meer resultaten en meer campagnes, voor dezelfde investering!

Genurd door SEO-nurds

Onze SEO-nurds werken fulltime met SEO, plus meer dan dat. Vaak gaan ze hun expertise ’s avonds nog verbeteren of nieuwe SEO-mogelijkheden testen. Onze SEO-aanpak is heel systematisch. We beginnen altijd met een zoekwoordanalyse, want zonder die handeling kunnen wij niet de "juiste" zoekwoorden vinden die u waar voor uw geld geven.

Maar zoekwoorden zijn niet alles. Wij zijn ook sterk in het overkoepelende, technische inzicht. Wij implementeren dat inzicht door een SEO-analyse van heel uw website uit te voeren. Daarnaast worden er SEO-teksten, title tags, meta descriptions, SEF url en heel veel andere dingen met andere moeilijke termen gedaan die de meesten niets zegt. Dat is precies waarom u ons moet inhuren. Wij weten als SEO-fanatiekelingen hoe we de klus moeten benaderen en uitvoeren.

Lees hier meer over SEO

Adwords voor de hardcore

Het is niet voor de grap dat wij werknemers afkomstig van Google in dienst hebben. Ze komen naar ons toe om specifieke redenen, namelijk omdat sommige van Denemarkens beste Adwords-consulenten bij ons werken én omdat men bij ons de beste mogelijkheden heeft voor ontplooiing van zichzelf en de klanten voor wie men werkt. Wij hebben zelf een Programmatic AdWords robot ontwikkeld die duizenden wijzigingen voor u kan doorvoeren, sneller dan wie dan ook zou kunnen doen.
Als u een kleine of grote Adwords-account heeft is het belangrijk om continu te corrigeren op alle kleine dingen die het verschil maken. Wij doen dat met behulp van knappe koppen en onze Adwords robot.

Lees hier meer over Google AdWords

Facebook is effectief geworden

Waar Facebook voorheen ineffectief was t.a.v. reclamevoering is Facebook vandaag de dag een supergoede plek voor productmarketing. Het is gemakkelijk geworden om leads te krijgen. Leadcampagnes zijn eenvoudig en doelgroepen veel doeltreffender, wat Facebook tegenwoordig erg effectief maakt.

Als men erbij stilstaat hoeveel mensen er normaliter een website bezoeken, dan zijn het eigenlijk slechts 1-4% bezoeken die tot een lead leiden. Dit betekent dat 99-96% bezoekers weer verdwijnt zonder dat we er iets aan hebben. Dat is vervelend als men geld inzet op bezoekersaantallen. Met retargeting verandert dat. Het is namelijk erg handig en effectief om advertenties met leads te maken, of advertenties voor de 99-96% die niet tot conversies op uw website leiden. Vaak kan men ervoor zorgen dat de conversiegraad na verloop van tijd meer dan 8% stijgt.

Wij hebben een aantal erg pientere Facebook-nurds in dienst die meer kunnen dan de meesten. Net als alle anderen bij River Online zijn zij gegrepen door passie. Hun passie is adverteren op Facebook.

Lees hier meer over adverteren op Facebook

Test het met CRO

Moet de knop groen of rood zijn? Ja, eigenlijk is het vrij belangrijk om uit te zoeken welke kleur de knop moet hebben om het meeste eruit te halen en dat kan CRO. CRO staat voor Conversion Rate Optimization of conversieoptimalisatie. CRO is onvermijdelijk als u vandaag de dag een professionele webshop heeft. Er zijn veel mogelijkheden met CRO, maar u moet een heel specifiek plan uitvoeren om het beste en de meest effectieve winst uit CRO te halen.

Het gaat niet alleen om knoppen, maar om veel meer dan dat. U moet alles testen: uw ontwerp, uw teksten, de opzet en veel meer. Dat werk echt. Daarbij is het een goed idee om uw bezoekers te laten bepalen wat voor hen het beste werkt.

Lees hier meer over conversieoptimalisatie

Ontvang een gratis 360°-analyse van uw online marketing

Wilt u graag weten hoe het met al uw online marketing is gesteld? Ontvang een gratis 360°-analyse

360°Analyse

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Invalid input
 4. Ontvang een SEO analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Ontvang een Adwords analyse
  Ugyldig indtastning
 6. Ontvang een Facebook analyse
  Ugyldig indtastning
 7. (*)
  Invalid Input

Vrijblijvend

checker  Een aanbod is 100% vrijblijvend

checker  Wij nemen uw website door

checker  Wij analyseren het potentieel

checker  Wij nemen een doelanalyse op in het aanbod

checker  Wij sturen het aanbod per mail

VOLG ONS OP FACEBOOK

HIER BEVINDEN WIJ ONS

NL | Amsterdam DE | Hamburg | DK | Kolding | Aalborg | Kopenhagen

                    

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR DK36489987