online marketing

Instagram advertenties

Bij RiverOnline helpen wij u graag met Instagram-advertenties. Wij helpen u met de totstandkoming van Instagram advertenties die u meer bezoekers en conversies opleveren.

Instagram is een sociaal medium dat steeds populairder wordt. Instagram is perfect voor branding en storytelling omdat er hoofdzakelijk foto’s en video’s worden gebruikt. Het medium werkt zo dat gebruikers foto’s en kleine video’s delen die anderen kunnen ”liken”, vaak op basis van de bekende #hashtags. Gebruikers zijn jongeren tot 29 jaar, maar er is ook een wezenlijk aantal 30-plusgebruikers. Dit maakt dat Instagram niet over het hoofd moet worden gezien bij het online in de markt zetten van uw producten. Instagram leent zich uitermate goed voor verbruiksproducten als beautyproducten, dierenspullen, reizen, kinderkleding, interieur, eten, services, sport en veel andere dingen. Al deze producttypen hebben gemeen dat het relatief gemakkelijk is om mooie foto’s en video’s te delen die veel gebruikers kunnen ”liken”. Op die manier kunnen bedrijven als die van u gemakkelijk op creatieve wijze verhalen en boodschappen delen die op een actieve manier toekomstige klanten zullen aantrekken.

Wij geven u meer conversies vanaf Instagram

Er zijn maar twee plekken op Instagram waar u een ”call to action” kunt toevoegen, wat betekent dat u klanten direct naar uw winkel leidt. Deze plekken zijn in de header, op uw profiel en via Instagram-reclame. Omdat veel gebruikers niet rechtstreeks op uw profiel belanden, tenzij u heel veel volgers heeft en uw content optimaal gebruikt, is adverteren de beste manier om op te vallen. Onze Instagram-consulenten zijn goed en gekwalificeerd in het creëren van meer klanten en bezoekers op uw website.
Als we toch al uw advertenties op Facebook regelen, waarom dan ook niet die op Instagram? Wij hebben de nodige kennis al het gaat om het positief in de markt zetten van uw bedrijf om u tegelijkertijd meer klanten te bezorgen. Wij stroomlijnen uw campagnes op basis van uw specifieke doelgroep. Op die manier bent u vanaf het begin verzekerd van de juiste klanten.

Met onze Instagram-oplossingen krijgt u:

Meer klanten

Betere branding van uw producten en uw bedrijf

Meer conversies

Een maandelijkse rapportage

Een loyaal marketingteam dat alles weet over uw advertenties op Instagram

Onvang bij RiverOnline hulp met Instagram

Instagram groeit continu, ook in Nederland. Daarom loont het de moeite om met Instagram-marketing aan de slag te gaan en zo een voorsprong te hebben op uw concurrenten. Wij geven u graag advies t.a.v. de oprichting, reclame en content om uw profiel relevant te maken voor uw gewenste doelgroep. Als wij u helpen met Instagram fucussen wij op conversies en de meerwaarde voor u om actief te zijn op Instagram. Daarom werken wij doelgericht aan uw advertenties en uw profiel waarna u verzekerd bent van meer klanten, meer verkoop en een grotere marketingwaarde. Wij laten u zien wat wij doen zodat u kunt zien dat de juiste advertenties hun vruchten afwerpen.

Wilt u meer weten over uw mogeljkheden op Instagram, neem dan contact met ons op!

360°Analyse

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Invalid input
 4. Ontvang een SEO analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Ontvang een Adwords analyse
  Ugyldig indtastning
 6. Ontvang een Facebook analyse
  Ugyldig indtastning
 7. (*)
  Invalid Input

Vrijblijvend

checker  Een aanbod is 100% vrijblijvend

checker  Wij nemen uw website door

checker  Wij analyseren het potentieel

checker  Wij nemen een doelanalyse op in het aanbod

checker  Wij sturen het aanbod per mail

VOLG ONS OP FACEBOOK

HIER BEVINDEN WIJ ONS

NL | Amsterdam DE | Hamburg | DK | Kolding | Aalborg | Kopenhagen

                    

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR DK36489987