online marketing

Links die leiden tot resultaten!

Bij RiverOnline hebben we meerdere bronnen om uit te putten als het gaat om linkbuilding. We beschikken o.a. over een groot netwerk van bloggers met wie we nauw samenwerken als het gaat om outreach linkbuilding. Dat staat vandaag de dag bekend als content marketing. Het leidt tot een goed verhaal en tegelijkertijd levert het backlinks (die verwijzen naar uw website) in het artikel op. Backlinks hebben een belangrijke link met SEO. Verhalen verspreiden zich via bekende en minder bekende bloggers. Dat werkt als steeds groter wordende kringen in het water. Wij hebben bekende A-bloggers in ons netwerk en heel veel ’gewone’ bloggers, plus connecties met journalisten bij verschillende nieuwssites.
Het is een mix van kwaliteitslinks en gewone backlinks die zorgt voor goede plaatsingen in Google, en dat weten we bij RiverOnline. Een goede mix en een natuurlijk linkprofiel zorgen voor plaatsingen in Google. Terwijl we aan de ene kant oog hebben voor linkbuilding, ligt onze focus ook op branding en marketing. Zo krijgt u niet alleen betere plaatsingen in Google maar brengt ons werk ook branding en marketing met zich mee.

We maken gebruik van zelfontwikkelde tools om Google te screenen en de beste artikelen te traceren waar u nog geen weet van heeft, maar uw concurrenten wel. Dit geeft ons de mogelijkheid om een linkvergelijking te maken met die van uw concurrenten. We hebben een heel team dat niets anders doet dan artikelen en links maken voor onze klanten. Zij weten wat hen te doen staat. Binnen een paar dagen kunt u beschikken over een compleet beeld van alle Deense sites die u goede, relevante links kunnen bezorgen en meer online vermeldingen.

Link Building

Links zijn aanbevelingen

Iedere keer dat u backlinks krijgt zijn dat aanbevelingen via andere websites. Het is belangrijk om veel aanbevelingen te krijgen als u een goede plaatsing wilt in de zoekmachines. De links moeten van goede kwaliteit zijn. Ze moeten o.a. wisselen van opbouw en niet iedere keer hetzelfde eruit zien. Als de zoekmachine teveel overeenkomsten herkent, verliezen de links hun waarde.

De waarde van links is radicaal veranderd

Nog geen vijf jaar terug was het de hoeveelheid links naar een website of webshop die zich vertaalde in goede plaatsingen. Als men maar 1000 of wellicht 10.000 links uit een domein haalde, kon men rekenen op goede plaatsingen. Vandaag de dag werkt dat niet meer. Het pakt zelfs negatief uit als u veel links krijgt via een domein. Wij hebben als hoofdregel dat u maximaal 20% van uw links uit een domein mag halen. Dat is voortgekomen uit de grote, zeer bekende Google-update Google Penguin, die op 24 april 2012 op de markt kwam. Veel SEO-kenners die vóór die tijd met SEO werkten, herinneren zich nog de radicale verandering. De SEO-consulenten die de nieuwe formule ontdekten kunnen zich SEO-specialisten noemen. Dat geldt uiteraard ook voor ons.
Tegenwoordig heeft u kwaliteitslinks nodig uit meerdere domeinen. Veel domeinen verbinden goede links met mooie en gewaardeerde sites. Deels is dat inderdaad waar. Google hecht vandaag de dag grote waarde aan de zichtbaarheid van goede links en dat is niet altijd helemaal hetzelfde als datgene wat we beschouwen als "een goede link".

 1. Links moeten bij voorkeur steeds afkomstig zijn van een ander domein.
 2. Links moeten bij voorkeur steeds van een nieuwe IP-locatie afkomstig zijn omdat het Google laat zien dat de pagina geen "blog cloud" is en daarom tot de categorie "gode links" behoort.
 3. Links moeten vooral linken naar de voorpagina van uw domein. Daarvandaan moet uw menustructuur de linkwaarden verspreiden. Volgens ons moeten minimaal 60-70% van uw links linken naar de voorpagina.
 4. Links naar de homepage mogen niet meer dan 10% ankerteksten bevatten. Veel mensen hebben goede ervaringen met 15-25%, maar het is in die zin gevaarlijk dat het voor Google heel gemakkelijk te traceren is dat u aan linkbuilding doet.
 5. Links vanaf domeinen met een hoge score op geloofwaardigheid kunt u controleren op ahrefs.com.
 6. Links van bloggers die veel worden besproken en genoemd op het net.
 7. Links vanaf minder betrouwbare sites verspreiden IP-adressen en dat is precies waar ze goed in zijn.
 8. Het is belangrijk om links te laten verspreiden door je samenwerkingspartners, goede en bekende bloggers, minder bekende bloggers en catalogi. Laatstgenoemde levert niet direct iets op maar zorgt voor spreiding en geeft een natuurlijk linkprofiel.
 9. Content marketing is een goede manier om links te creëren. Begin een blog en schrijf goede artikelen over uw product. Wissel informatie uit die anderen willen delen. Echt goede artikelen worden gedeeld en krijgen links.
 10. De pers is een goede manier om links te krijgen. Links krijgen d.m.v. goede verhalen en persberichten is één van de veelgebruikte mogelijkheden om goede links te creëren. Het gaat om pagina’s met een hoge geloofwaardigheid. Wij hebben klanten geholpen met links vanaf www.beauty-unboxing.nl, www.love4kidz.nl, www.huisvlijt.com en meer. 

Tellen alleen de goede links?

Goede links zijn niet het enige waar u op moet focussen. Slechte moeten ook worden verwijderd of omgezet. Vroeger kon men gewoon nieuwe bouwen om meer bovenaan te komen. Tegenwoordig is het net zo belangrijk om oude links weg te halen als om ze te bouwen. Hierbij een aantal voorbeelden van links waarvan u mag beoordelen of ze moeten worden omgezet of weggehaald:

 1. Links die sidewide zijn, d.w.z. dat u veel links krijgt vanuit één domein, moeten óf worden verwijderd worde of worden aangepast tot slechts een paar links.
 2. Links vanuit Rusland, India etc. zijn een no go. U moet de hoogste concentratie links hebben vanuit uw eigen land.

Heeft u linkbuilding laten doen, maar werkt het niet?

 1. U krijgt teveel goede links die blijkbaar van verschillende domeinen afkomstig zijn. Helaas zijn ze afkomstig van hetzelfde IP-adres. Zoek eventueel met Google naar de IP Bulk checker en controleer uw laatstgebouwde links.
 2. Uw ankerteksten bevatten uitsluitend, of vrijwel uitsluitend, money keywords (d.w.z. dat uw zoekwoord voorkomt in vrijwel iedere link die u laat maken).

Wij brengen u aan top met goede links!

Wij hebben een breed content marketing netwerk

Wij hebben een groot netwerk van bloggers die we morgen nog kunnen benaderen met een nieuwe campagne. We hebben al zo vaak met hen over prijzen onderhandeld dat u vanaf het begin goede links tegen een goede prijs kunt krijgen. We hebben zowel zeer bekende bloggers als vele heel gewone bloggers in ons netwerk.

We gebruiken speciale tools om Google te screenen en links te traceren die u nog niet heeft, maar uw concurrenten wel. We hebben een heel team dat niets anders doet dan links bouwen voor onze klanten. Zij weten waar ze mee bezig zijn. We kunnen u binnen een paar dagen een overzicht geven van alle Deense sites die kunnen zorgen voor goede en relevante links.

Backlinks

Linkbuilding is een van de belangrijkste factoren bij zoekmachine optimalisatie. De meesten beschikken niet over de hoeveelheid backlinks die nodig zijn voor goede posities in de zoekmachines. Links vormen de factor die bepaalt hoe goed de posities zijn die je website oplevert, in ieder geval gezien vanuit de zoekmachines. Om goede backlinks te maken is het belangrijk om aan brede linkbuilding te doen wat betekent dat men linkt vanuit verschillende pagina’s op het net.

Links die je omhoog helpen! We hebben een breed linknetwerk

Bij River Online hebben we jarenlang gebouwd aan een groot linknetwerk. Dat geeft ons linknetwerk een hoge anciënniteit, wat leidt tot betere posities als we vanuit ons netwerk linken. Als wij uw linkbuilding regelen zorgen we voor kwalitatief goede links die belangrijk zijn voor het behalen van goede resultaten.

Neem nu contact met ons op – Wij weten wat we doen!

360°Analyse

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Invalid input
 4. Ontvang een SEO analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Ontvang een Adwords analyse
  Ugyldig indtastning
 6. Ontvang een Facebook analyse
  Ugyldig indtastning
 7. (*)
  Invalid Input

Vrijblijvend

checker  Een aanbod is 100% vrijblijvend

checker  Wij nemen uw website door

checker  Wij analyseren het potentieel

checker  Wij nemen een doelanalyse op in het aanbod

checker  Wij sturen het aanbod per mail

VOLG ONS OP FACEBOOK

HIER BEVINDEN WIJ ONS

NL | Amsterdam DE | Hamburg | DK | Kolding | Aalborg | Kopenhagen

                    

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR DK36489987