online marketing

Loopt uw Google Shopping Campagne kans om verwijderd te worden?

 

Bij RiverOnline doen we er alles aan om onze klanten te informeren over aankomende wijzigingen in de specificaties van o.a. de Google Shopping Feed. In januari schreven we o.a. over gewijzigde retourvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om de belangrijkste, nieuwe voorwaarden te vermelden omdat ze uw Google Shopping campagnes kunnen dwarsbomen.

Exacter gaat het over de zogenaamde GTIN- waarden

GTIN-waarden zijn hetzelfde als UPC, EAN of ISBN-nummers en worden een uniek product-id genoemd. Ze zijn bedoeld om het product te identificeren – net als een streepjescode in de winkel doet.
De GTI-waarde wordt vermeld op de site van het product. De unieke product-id is verplicht, net zoals de ”brand” van het product.

Heeft u deze dingen niet geregeld, dan moet u nu haast maken!

De 14e februari 2017 wordt het een harde eis dat uw producten over genoemd GTIN-nummer beschikken, anders wordt uw feed afgewezen. Net als bij alle andere regels zijn er ook hier uitzonderingen. Deze uitzonderingen betreffen unieke producten die speciaal zijn gemaakt, zoals unieke producten, licht bederfelijke producten of kunst (niet-seriegeproduceerd).

Andere waren die zijn vrijgesteld van GTIN zijn producten die voor 1970 zijn gemaakt, antiek, of andere waren die zijn geproducerd voordat er unieke product-id’s zijn ingevoerd. In dat geval moet u de waarde ’FALSE’ invoeren in het invulveld ”id bestaat”, om aan te geven dat er geen id bestaat voor het product.

Zullen wij garanderen dat u klaar bent voor de nieuwe Google Shopping-regels van 2017? Bel ons dan op 80 600 400 of neem hier contact op met River Online.

360°Analyse

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Invalid input
 4. Ontvang een SEO analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Ontvang een Adwords analyse
  Ugyldig indtastning
 6. Ontvang een Facebook analyse
  Ugyldig indtastning
 7. (*)
  Invalid Input

Vrijblijvend

checker  Een aanbod is 100% vrijblijvend

checker  Wij nemen uw website door

checker  Wij analyseren het potentieel

checker  Wij nemen een doelanalyse op in het aanbod

checker  Wij sturen het aanbod per mail

VOLG ONS OP FACEBOOK

HIER BEVINDEN WIJ ONS

NL | Amsterdam DE | Hamburg | DK | Kolding | Aalborg | Kopenhagen

                    

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR DK36489987