online marketing

Maak zelf uw linkbuilding en branding – Het is eenvoudig!

Wij willen voorop lopen als het gaat om de ontwikkeling van nieuwe instrumenten. De laatste jaren hebben we doelgericht gewerkt aan een super slim instrument dat het voor onze klanten, niet in de laatste plaats voor freelancers en andere bureaus, eenvoudig en overzichtelijk maakt om waardevolle links te bouwen en het eigen bedrijf zelfstandig in de markt te zetten. In dat verband hebben we WEABLOG ontwikkeld. Dat is een online platform waar meer dan 1300 bloggers uit respectievelijk Denemarken, Nederland, Duitsland en Engeland. We stellen dit platform beschikbaar voor iedereen die blogposts wenst van hoge kwaliteit en tegen schappelijke prijzen.

Spaar tijd en geld uit m.b.t. linkbuilding

U kunt helemaal gratis een account aanmaken op weablog.com, waarna u toegang krijgt tot onze grote database van bloggers uit Denemarken en het buitenland. U kunt inhoud van hoge kwaliteit laten uitgeven over precies dat onderwerp waar uw belangstelling naar uitgaat. Onze blogposts zijn allemaal ingedeeld per onderwerp en prijsklasse. U kunt overzichtelijk de blogs eruit lichten die passen bij uw branche, specifieke onderwerp en budget. Kort gezegd besparen wij u veel researchtijd op een drukke werkdag.

Zo eenvoudig bouwt u sterke links

Om het voor u heel eenvoudig en overzichtelijk te maken hebben wij de domeinwaarde bij iedere blog genoteerd. Dat is een indicatie van de kracht van de blog die aangeeft hoe sterk de link is vanaf de betreffende blog. Wij hebben ook aangegeven of u links bouwt vanaf unieke ip-adressen of niet. Dit is een belangrijke factor voor linkbuilding op de ”juiste” manier.

Weablog voordelen

Daarbij doen wij aan autocheck t.a.v. alle geschreven en gepubliceerde blogs. Dat betekent concreet dat ons systeem controleert of de blogpost voldoet aan de voorwaarden die u aan de blogger stelt. Blijvoorbeeld of het juiste aantal woorden, keywords, links, ankerteksten etc. aanwezig zijn in de blogpost.

Ga vandaag nog aan de slag met de linkbuilding of branding van uw bedrijf. 

360°Analyse

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Invalid input
 4. Ontvang een SEO analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Ontvang een Adwords analyse
  Ugyldig indtastning
 6. Ontvang een Facebook analyse
  Ugyldig indtastning
 7. (*)
  Invalid Input

Vrijblijvend

checker  Een aanbod is 100% vrijblijvend

checker  Wij nemen uw website door

checker  Wij analyseren het potentieel

checker  Wij nemen een doelanalyse op in het aanbod

checker  Wij sturen het aanbod per mail

VOLG ONS OP FACEBOOK

HIER BEVINDEN WIJ ONS

NL | Amsterdam DE | Hamburg | DK | Kolding | Aalborg | Kopenhagen

                    

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR DK36489987