online marketing

River Online erkend als Premier Partner

 

Ook zijn wij enorm trotse eigenaren van gezamenlijke specialisaties in Google’s partnerprogramma. Daarom kunt u ons beschouwen als officiele AdWords-specialisten op de volgende terreinen:

Specialization

Zoekreclame

Getoonde, toegenomen productresultaten, expertise t.a.v. basale en geavanceerde zoektermen, optimale oplossingen voor de oprichting, administratie, meting en optimalisatie van campagnes met zoekreclames op het gehele zoeknetwerk.

Mobieladvertenties

Getoonde, toegenomen productresultaten en expertise t.a.v. basale en geavanceerde begrippen op het gebied van mobieladvertenties, zoals reclameformaten, boodschap, doelstelling, campagnemeting- en optimalisatie.

Videoreclame

Getoonde, toegenomen productresultaten en expertise t.a.v. basale en geavanceerde begrippen op het gebied van videoreclame, zoals optimale oplossingen voor de totstandkoming, administratie, meting en optimalisatie van videoreclamecampagnes over YouTube en het internet heen.

Displayreclame

Getoonde, toegenomen productresultaten en expertise binnen displayreclame, zoals kennis van geavanceerde begrippen en optimale oplossingen t.a.v. de totstandkoming, administratie, meting en optimalisatie van campagnes op het displaynetwerk.

Shopping-reclame

Getoonde, toegenomen productresultaten en expertise t.a.v. basale en geavanceerde begrippen op het gebied van shopping-reclame, zoals het oprichten van een Merchant Center-account, een productdatafeed en de oprichting van een administratie t.a.v. shopping-campagnes.

Als u een bedrijf tegenkomt met dit spectrum aan competenties, dan weet u zeker dat ze de klus kunnen klaren. Daarbij krijgen wij ook de speciale Google Premier Partner Badge waar onze specialisaties ook op te zien zijn:

premier google partner

Uitsluitend de beste specialisten bij River Online

Bij River Online werken uitsluitend mensen die streven naar levering en presentatie van resultaten en die meer dan gemiddeld geëngageerd zijn.

Door uitsluitend met ervaren consulenten te werken voor het uitvoeren van klantopdrachten zijn klanten bij ons altijd verzekerd van het beste product en de beste resultaten. Bij River Online kennen wij geen ’junior’of ’Head of SEM’of zoiets, maar alle specialisten werken op hetzelfde niveau. Daardoor hebben wij een bedrijfscultuur waarin iedereen op gelijke wijze bijdraagt aan ervaringen en best practices die worden geïmplementeerd t.b.v. al onze klanten.

AdWordsTeam

Het AdWords-team (van links naar rechts): Alex Kiszka-Kanowitz, Christian Petersen, Martin Jensen, Morten Thomsen, Nick Becker, Dorte Tindahl

Neem vrijblijvend contact op

Twijfelt u of uw Adwords-reclame effectief is? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende beoordeling door onze getalenteerde specialisten. Neem hier contact met ons op.

360°Analyse

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Invalid input
 4. Ontvang een SEO analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Ontvang een Adwords analyse
  Ugyldig indtastning
 6. Ontvang een Facebook analyse
  Ugyldig indtastning
 7. (*)
  Invalid Input

Vrijblijvend

checker  Een aanbod is 100% vrijblijvend

checker  Wij nemen uw website door

checker  Wij analyseren het potentieel

checker  Wij nemen een doelanalyse op in het aanbod

checker  Wij sturen het aanbod per mail

VOLG ONS OP FACEBOOK

HIER BEVINDEN WIJ ONS

NL | Amsterdam DE | Hamburg | DK | Kolding | Aalborg | Kopenhagen

                    

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR DK36489987