online marketing

Title Tag Optimizer

Met de SEO tool, Title Tag Optimizer, kunt u de titel tags en meta descriptions op uw website aanpassen zodat ze de juiste lengte krijgen en een scherpte uitstralen die zorgen voor het grootst mogelijke aantal klanten. Uw title tag is één van de belangrijkste parameters van SEO. Daarom is het altijd belangrijk op exacte meta titles te hebben zodat u de hoogste CTR (Click Through Rate) krijgt die maar mogelijk is.

Optimaliseer hier uw title tag:
 


 

De perfecte Title Tag

Als u uw title tag maakt moet u onthouden dat het een heldere Call to action moet zijn, bijvoorbeeld: Ontvang hier een offerte of Wij zijn altijd goedkoper. Tegelijkertijd moeten uw belangrijkste zoekwoorden in de tekst staan en het liefst zoveel mogelijk aan het begin. Wilt u met SEO worden gevonden, gebruik het woord dan als eerste zoekwoord van uw tekst. Na de zoekwoorden moeten uw call to actions worden ingezet.
De lengte van uw title tag heeft een relatie met uw ranking in Google, maar die relatie verschilt per zoekwoord. U moet eerst een zoekactie uitvoeren naar het betreffende zoekwoord om te zien hoe lang uw titel tag moet worden. U mag echter nooit 512 pixels overschrijden. De SEO-tool hieronder breekt automatisch op het juiste moment af.

Uw metabeschrijving wil iets zeggen!

Uw metabeschrijving die de link in Google beschrijft heeft geen effect op uw plaatsing. Dat geldt wel voor uw CTR, waarvan men zegt dat er een klein effect is op de plaatsing. Daarom moet u aandacht hebben voor uw omschrijving. Zorg dat u een aantal heldere call to actions meeneemt, plus een paar woorden en zinnen die uw klanten overhalen om op uw link te klikken.

Meta title tag en SEO - Nice to know:

Zorg dat uw zoekwoord als eerste verschijnt in uw title tag. De woorden die het meest links staan worden door Google als belangrijkste gezien. Als uw title tag verkeerd uitpakt (ongeveer 35 tekens of minder), verschijnt deze als foutmelding in uw Search Console gegevens.

Als u een meta description/ beschrijving maakt is het voordelig om uw zoekwoord te integreren in de tekst. Technisch gezien heeft het geen effect, maar het woord verschijnt in vet waardoor de inhoud iets duidelijker wordt voor de gebruiker. Zorg voor duidelijke call to actions zodat u een zo hoog mogelijke CTR krijgt.
Het zoekveld onderin (Zoekwoorden) is bedoeld voor het ingeven van de zoektermen waar mensen op zoeken. Op die manier kunt u de juiste lengte zien als het zoekwoord in vet wordt weergegeven.

360°Analyse

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Invalid input
 4. Ontvang een SEO analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Ontvang een Adwords analyse
  Ugyldig indtastning
 6. Ontvang een Facebook analyse
  Ugyldig indtastning
 7. (*)
  Invalid Input

Vrijblijvend

checker  Een aanbod is 100% vrijblijvend

checker  Wij nemen uw website door

checker  Wij analyseren het potentieel

checker  Wij nemen een doelanalyse op in het aanbod

checker  Wij sturen het aanbod per mail

VOLG ONS OP FACEBOOK

HIER BEVINDEN WIJ ONS

NL | Amsterdam DE | Hamburg | DK | Kolding | Aalborg | Kopenhagen

                    

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR DK36489987