online marketing

Wat is SEO?

Als u zich afvraagt wat zoekmachine optimalisatie precies inhoudt, kunt u deze uitleg lezen "wat is SEO". Allereerst moet u weten dat de korte term die wordt gebruikt, SEO, staat voor search engine optimization. Dat wordt in het Nederlands zoekmachine optimalisatie genoemd.

Optimalisatie

SEO betekent dat men binnen en buiten een website een optimalisatie uitvoert. Als men SEO toepast zorgt men dat de website zoveel mogelijk past bij de algoritmes van Google.

 1. Ongeldige invoer
 2. Ongeldige invoer

Linkbuilding

Als de website is aangepast, en alle fouten gevonden en gecorrigeerd zijn, begint het bouwen van links. Dat betekent dat de website meer waarde krijgt door het toekennen van links en aanbevelingen. Een website wordt namelijk hoofdzakelijk gewaardeerd op grond van het aantal links en aanbevelingen en de mate van anciënniteit op het internet. De anciënniteit kunnen we niet beïnvloeden, maar de links wel. Het is belangrijk om te weten hoe je een link maakt. De manier waarop linkbuilding is opgebouwd verandert steeds omdat de algoritmes van Google regelmatig veranderen. U moet altijd up-to-date zijn om uw linkbuilding goed werkend te krijgen.

Waarom moet u SEO gebruiken?

Hoe meer concurrentie, hoe moeilijker het wordt

Zoekmachine optimalisatie is niet moeilijk om te leren. Daar komen de meesten wel uit. Pas als men op lastige woorden stuit kan het lastig zijn om te bepalen welke linkbuilding leidt tot een hoge plaatsing in Google. Deze staat of valt met gedetailleerde kennis van zoekmachine optimalisatie. Een paar komma’s toevoegen of woorden omgooien kan al genoeg zijn om een betere uitkomst te realiseren en daarmee betere plaatsingen in Google.

Goede plaatsingen duren langer

Het duurt lang om een goede plaatsing in de zoekmachines te krijgen want het gaat om woorden met veel concurrentie. Als het daarentegen woorden zijn waar niemand op zoekt, duurt het niet lang om een hoge plaatsing te krijgen. Aan de andere kant: wat heb je aan een goede plaatsing in Google als niemand op dat woord zoekt?

U moet de juiste woorden kiezen

Met woorden die ertoe doen moet u zichtbaar zijn! Mensen die zoeken op woorden met een hoge concurrentie wilt u graag naar uw site halen. Er is een groot verschil tussen de hoeveelheid mensen die zoekt op bepaalde woorden. Daarom is het belangrijk om een zoekanalyse te laten uitvoeren voordat het optimalisatiewerk van start gaat. Dan weet u met welke woorden u zichtbaar wilt zijn.

360°Analyse

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. Invalid input
 4. Ontvang een SEO analyse
  Ugyldig indtastning
 5. Ontvang een Adwords analyse
  Ugyldig indtastning
 6. Ontvang een Facebook analyse
  Ugyldig indtastning
 7. (*)
  Invalid Input

Vrijblijvend

checker  Een aanbod is 100% vrijblijvend

checker  Wij nemen uw website door

checker  Wij analyseren het potentieel

checker  Wij nemen een doelanalyse op in het aanbod

checker  Wij sturen het aanbod per mail

VOLG ONS OP FACEBOOK

HIER BEVINDEN WIJ ONS

NL | Amsterdam DE | Hamburg | DK | Kolding | Aalborg | Kopenhagen

                    

Copyright © 2019 River Online ApS - CVR DK36489987